Du kan enkelt välja mellan 4 olika betalalternativ, när du kommer till kassan.

Kortbetalning

I samarbete med iZettle så tar vi emot de flesta vanliga kredit eller debitkort. Du betalar ingenting innan din beställning utan betalar först till chaffören vid leverans utav din order. Chaffören har med sig nödvändig utrustning för att kunna ta emot kortbetalningen i de fall som du valt kortbetalning som betalalternativ. Via iZettle kan vi hantera kortbetalningar upp till 50.000kr, vid ordrar över 25.000kr krävs det att ditt kort har chip. Kontakta oss om du har frågor.

Kontantbetalning

Kontantbetalning vid leverans går bra i SEK eller EURO. Vi hanterar inga andra valutor och chafförerna har normalt sett ont om växel, så vi rekommenderar alltid att man har jämna pengar. 

Klarna - Avdetalning

I samarbete med Klarna så kan vi erbjuda betalning via: Avbetalning på 6/12/24 månader samt Konto.
Klarna gör en kreditkoll på er i samband med orderläggande och bedömmer direkt om du får handla via dom. Går inte beställningen igenom kan det bero på olika anledningar, för att få reda på varför kontakta Klarna på telefonnummer: 08-120 120 10. Klarna tar ej emot beställningar på över 50.000kr. Din order på Klarna aktiveras vardagen efter du har fått din order.

Klarna - Faktura
I samarbete med Klarna så kan vi erbjuda er att handla på faktura. Klarna tar en administrativ kostnad på 149kr för detta och det är en avgift som du som kund betalar. Fakturan hos Klarna aktiveras vardagen efter att du har fått din leverans.