TIPS

Låt dina drömmar inspirera dig till den den trädgård du vill. Skapa en plats som du och din familj kan trivas på utan insyn ifrån alla nyfikna.

TIPS

Låt dina drömmar inspirera dig till den den trädgård du vill. Skapa en plats som du och din familj kan trivas på utan insyn ifrån alla nyfikna.

Thujaplantor.se startades som webbutik på internet för försäljning utav häckväxter och thujor . Vi som jobbar med försäljningen av växter har lång erfarenhet inom trädgårdsverksamhet och flera av oss har tidigare bakgrund ifrån större plantskolor. Tillsammans såg vi en bristande kunskap och ett dåligt utbud utav bra häckväxter och thujor i vår omgivning. Vi har tidigare jobbat med stora planteringar och plantskolor i Europa ifrån våra tidigare jobb och ville ta vara på den kunskap vi skapat under lång tid. Vi har idag skapat ett sortiment utav thujaplantor och växter som vi är säkra och trygga med och som vi vet håller den kvalitet som vi själva eftersträvar och söker efter när vi planterar. 

Eftersom växter är stora och skrymmande och känsliga vid transporter så ombesörjer vi alla transporter själva över hela södra Sverige. Det gör att vi har kontroll på hur plantan behandlas under hela förloppet ifrån marken på plantagen till vår kund någonstans i Sverige. Det gör också att vi kan hålla ner fraktkostnaden på en order utav stora thujor eller växter som normalt skulle kosta massor med ett annat transportbolag som inte har möjlighet att samla transporterna.

Växter och thujor är alltid ett sortiment utav produkter som är angripet utav garanti diskussioner. Vad täcker garantin och vad täcker den inte. Eftersom en växt är beroende utav skötsel och näring som alla levande varelser, så är det viktigt att man tar ett ömsesidigt ansvar både för oss som leverantör och för dig som vår kund. För att göra det enklare att veta vad man behöver göra och inte göra, så har vi med samlade kunskaper sammanställt ett häfte med råd, tips och fakta om plantering och skötsel, som du får när du handlar dina plantor eller växter. Tillsammans kan vi då skapa en bra start för ditt inköp av växter. 

Thujaplantor.se drivs utav Eximius Partner AB med organisationsnummer 559036-3932. De har gett oss resurserna och den hjälp vi behöver för att få jobba med det vi älskar och trivs med. Vi kan thujor är vårt ledord.

Har du några frågor till oss eller vårt team om thujor | växter | eller något annat, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på telefon 08-12 444 600 eller vår e-post info(a)thujaplantor.se