Thujor - Sveriges Bästa priser

Steg 1

På våra plantage sker den första kontrollen utav alla plantor. Där kontrollerar vi så att alla plantor som lämnar plantaget motsvarar de krav på kvalitet som vi ställer och mäter plantan så den har rätt längd.

Alla våra plantor mäts ifrån marken och upp. Rotsystemet är ALDRIG inräknat i längden som vi anger när vi säljer plantorna.

Steg 2

Därefter transporteras plantan till vårt centrallager.
På vårt centrallager sker nästa kontroll. Här tar vår personal hand om alla plantor och kontrollerar så att alla motsvarar våra krav på storlek, täthet, längd och kvalitet. Vårt centrallager för transporter har nyligen fått en toppmodern bevattningsanläggning som sköts via dator och dygnet runt.

Steg 3

Plantorna transporters raka vägen till våra kunder. Med egna lastbilar kör vi ut plantorna direkt till våra kunder för att vi ska ha 100% koll på hur de sköts hela vägen. Vi kan dessutom hjälpa dig att plantera dem.

Steg 4

Alla våra kunder får vår unika broschyr fullmatad med råd och tips och nästan allt vi kan om våra olika växter och vad man behöver veta när man planterar och sköter sina plantor i framtiden.

Att köpa en häck är en investering för framtiden och din trivsel, något som du kommer ha otrolig glädje och lycka av i många år framöver.

Steg 5

Vi är så säkra på att vi ger dig fina plantor av 100% kvalitet, att vi lämnar en generös växtgaranti på 12 månader, som du kan lita på. Vi ger dig dessutom möjlighet att betala din order mot faktura efter leverans har skett.

Vi hoppas att du ska bli riktigt nöjd med oss som din leverantör och har du några frågor, så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundtjänst.

Leverans utav dina plantor
Leverans från thujaplantor.se
Färdig leverans från Thujaplantor.se
Avlastning från pall - Vi behåller pallen.
Lossning pall thujor
Färdig häck thuja brabant